Cosul Dvs.:
0 Produs(e)
Total: Lei 0
0 Produs
Lei 0
flags1
Home Despre noi
Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook

Login Formpaypalvisamastercardamerican_express


Despre noi Imprimare

 

Satisfactia clientului este filozofia noastră de afaceri.

                   

contact4

  Activitatea SATMULTIMEDIA  este structurată pe trei linii de business:  

 

Satmultimedia - Satellite tv Gear

   Motivati si pasionati de tehnologie si recepție prin satelit în Romania, Uniunea Europeana și lumea întreagă, SatMultimedia este prezenta pe piață cu o gamă  de produse prin portalurile www.satmultimedia.ro,  www.satmultimedia.tv.
În plus față de echipamente digitale prin satelit recepție infrastructură și tehnologie profesionale de înaltă calitate multi-switch-uri, aparate de masura si accesorii de montaj, SatMultimedia oferă, de asemenea, o gama larga de receptoare digitale de satelit (DVB-S/S2), cablu (DVB-C) și terestre (DVB-T) de televiziune.
 Avand o  poziție  de lider de piata din Romania pentru receptoare digitale premium, SatMultimedia a intrat pe piata in 2008 cu echipamente pentru recepția de programe digitale de satelit, cablu și de radiodifuziune terestre. Succesul companiei se bazează pe filozofia sa de promovare a produselor de înaltă calitate, inovatoare pentru consumatorii din întreaga tara, fiind reprezentantul direct pentru cele mai multe companii de producție în cadrul acestor piețe in Romania si partener Premium pentru Uniunea Europeana.
Din 2010, SatMultimedia este o marcă înregistrată în Uniunea Europeană. Acest lucru vine ca o garanție pentru a se asigura că este bine cunoscuta politica de satisfacție a clienților.
Toți angajații noștri sunt instruiți în acest fel clientii nostri sunt de pe primul loc. 
De-a lungul anilor, SatMultimedia  si-a asociat numele cu producatori de renume in domeniul telecomunicatiilor cum ar fi Dream Multimedia, Marusys, Triax, Emme Esse, TechniSat, Topfield, Spaun, EMP-Centauri, AzBox, Vantage, Stab, Emitor, TVR, Globo, Kathrein, Satlink și multi altii.
Conceptul "Satellite TV Gear" reprezintă motorul de distribuție echipamente satelit destinate clienților finali pasionati.
Datorită experienței noastre și modului standardizat de lucru, va garantam cel mai scurt timp de livrare posibil, de obicei, în aceeași zi sau cel mai târziu a doua zi după.
Mulțumim tuturor clienților noștri și ii asiguram că vom încerca să ținem pasul cu nevoile lor în viitor. In aceeasi ordine de idei pentru a fi mai aproape de clienții noștri și datorită lor, am dezvoltat un forum, http://forum.satmultimedia.ro, unde pot schimba și împărtăși cunoștințe despre echipamente pentru telecomunicatii.

S.A.T - Solutions for Advanced Technologies

    Obiectivul nostru, este de a pune la dispoziția clienților noștri soluțiile informatice cele mai bine adaptate nevoilor acestora.
SAT Solutions for advanced techologies este divizia special creata pentru sprijinirea companiilor romanesti, prin solutii performante de comunicatii si IT. A fost infiintata in 2009, ca urmare a nevoii tot mai mari de servicii specializate si dedicate pentru afaceri, oferind companiilor, solutii IT de networking, software si servicii administrate, prin parteneriatele cu companii de renume ca: HP, Cisco, Allied Telesis, SAP, Palo Alto, Intel, Microsoft, APC, Socomec s.a

 

ITMultimedia - Computers and More

   Portalul www.itmultimedia.ro ofera produse de ultima generatie in domeniul editarii audio video, gadgeturi, roboti, gama de produse Apple, Shuttle, Fantec, Blackmagic, Elgado s.a

   Oferim servicii tehnice suplimentare pentru clienții noștri, cum ar fi:  servicii de garantie extinsa, (relația noastră companie-client nu nu se încheie odată cu vânzarea bunurilor), Upgrade Confortabil (puteți să faceți upgrade produsul cu unul nou), Garanția de Satisfacție (ai la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul, și dacă nu vă satisface, îl poți returna și primești banii înapoi). Pentru mai multe detalii consultati echipa de vanzari

 

   Satmultimedia face parte din grupul Multimedia International GMbh alaturi de Multimedia Distribution, Multimedia Store, Multimedia Service. 

 

       logo-satmultimedia                 SAT-red-med                     itmultimedia 

 

       120x60                 multimedia_store         multimedia_distribution


 
Viziteaza magazinul www.satmultimedia.ro pe ShopMania