Cosul Dvs.:
0 Produs(e)
Total: Lei 0
0 Produs
Lei 0
flags1
Home Suport & Garantie Garantie de satisfactie
Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook

Login Formpaypalvisamastercardamerican_express


Garantie de satisfactie Imprimare

 

satisfactie-over

 

Vi s-a intamplat sa cumparati un produs de folosinta indelungata si dupa un timp scurt sa constatati ca acest produs nu va satisface sau pur si simplu nu va place?


Vi s-a intimplat sa cumparati un produs de pe internet sau ca urmare a unei reclame si sa constatati ca acesta nu corespunde imaginii pe care v-ati format-o din informatiile de pe respectivul site sau din respectiva reclama?


Vi s-a intamplat sa cumparati un produs dintr-un magazin oarecare, l-ati testat bineinteles ceva timp in magazin, dar dupa cateva zile ati constatat ca nu va place?


Vi s-a intamplat ca dupa o saptamana sa va razganditi?


Acum aveti posibilitatea sa va razganditi daca un produs nu va satisface, indiferent de motiv.


CUM? - Simplu - cumparand orice produs de la Satmultimedia prin www.satmultimedia.ro


Ce inseamna "GARANTIE DE SATISFACTIE"?

Atunci cand comandati un produs primiti in plus 14 zile in care va puteti razgandi, indiferent de motiv si puteti opta pentru returnarea banilor achitati - noi am numit aceasta procedura GARANTIE DE SATISFACTIE".


Cum pot beneficia de "GARANTIA DE SATISFACTIE"?

In primul rand produsul trebuie returnat in bune conditii si cu toata documentatia si ambalajul original intact.


Daca returnarea se face in mai putin de 14 zile se restituie suma integral; daca returnarea se face dupa o perioada mai mare de 14 zile pana la 30 zile valoarea returnata este de 80%.
In cazul comenzilor speciale in care marfa nu este pe stoc si se comanda cu avans se returneaza 70% din valoare.
In ambele cazuri aveti si optiunea ca in intervalul celor 14 zile sa schimbati produsul fara costuri  suplimentare, cu diferente pentru produse calculate la pret de lista.


Nu beneficiaza de GARANTIE DE SATISFACTIE urmatoarele produse: carduri activate; antene montate;  receivere cu modificari software; orice produs zgariat deteriorat, orice produs adus pe comanda speciala cu  minin 2 saptamani termen de livrare.

 
Viziteaza magazinul www.satmultimedia.ro pe ShopMania