Cosul Dvs.:
0 Produs(e)
Total: Lei 0
0 Produs
Lei 0
flags1
Home Plata si livrarea
Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook

Login Formpaypalvisamastercardamerican_express


Modalitati de Plata si Livrare Imprimare
 
 
 
 
 
 paypalvisamastercardamerican_express
 
 
Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Satmultimedia. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul  livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
 
Plata cu cardul de credit
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Satmultimedia nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Satmultimedia foloseste procesatorii de plati www.euplatesc.ro si paypal.
 
 
Plata in numerar Ramburs
Plata cu numerar se face in lei integral la livrare prin trasportatorii: Fan Courier, TNT, GlS.
 
 
Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Satmultimedia, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzati.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos sau in urma proformei emise.
Nume firma: SatMultimedia SRL
Cod unic inregistrare:  RO26949956
Cont lei: IBAN RO83INGB0000999901974434 - ING Bank Sucursala Galati
Cont euro: RO61INGB0000999901974442 - ING Bank Sucursala Galati
SWIFT: INGROBU
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.
 
Plata in rate
Prin creditul de consum de la Banca Transilvania  cumperi mai mult decat aveai in plan, iar rata ramane la fel!
Pentru mai multe detalii acceaseaza www.btdirect.ro

Pay Pal
Plateste sigur, confortabil cu PayPal.
Ce este PayPal!
Serviciul oferit de Paypal. functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont si il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic.  Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului .
Prin Paypal putem:
1) Plati marfa cumparata online
2) Accepta carti de credit
3) Trimite si primi bani in si din toata lumea
4) Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru
5) Gestiona cheltuielile online
De ce Paypal?
De ce merita sa avem cont Paypal? Pentru ca Paypal este numarul 1 la tranzactiile online. Serviciul oferit de aceasta companie este adoptat la scara larga, de peste 10 milioane de utilizatori si comercianti. In plus exista multi comercianti pe Internet care nu sunt de incredere. Daca le dezvalui informatii despre cardul de credit te expui unui risc mare. Daca folosesti Paypal, la plata marfurilor ei nu vor afla informatii despre cardul tau. Ei extrag banii de pe cardul tau si platesc pentru marfuri fara a dezvalui informatiile despre card. Folosind acest serviciu te asiguri ca informatiile raman secrete si platesti usor, folosind doar adresa de e-mail.
Plata prin Paypal se face doar in baza comenzii  emise, in urma confirmarii prin email a comenzii . Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul Paypal  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 Avantaje Paypal:
1) Siguranta
2) Rapiditate
3) Numar mare de comercianti care accepta plata prin Paypal
4) Istoric al platilor online
5) Garantia primirii marfurilor - daca vanzatorul este unul verificat de companie si tu nu primesti marfa, iti poti recupera banii.
 Viziteaza portalul www.paypal.com pentru mai multe detalii.

Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara utilizand modalitatea, pretul si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Tarifele de transport insotesc fiecare produs comandat. In momentul expeditiei veti fi anuntat automat printr-un email cu numarul de expeditie al coletului (AWB), iar la momentul livrarii veti fi contactat telefonic de catre curier pentru predare. Totodata puteti verifica statusul livrarii introducand AWB-ul in rubrica "Urmarire Livrare"  care se afla sectiunea Home. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Livrarea se efectueaza cu Fan Courier, GLS sau TNT.

                           shipping-fulfillment glsTNT-1024x697fancourier

 
Viziteaza magazinul www.satmultimedia.ro pe ShopMania