Cosul Dvs.:
0 Produs(e)
Total: Lei 0
0 Produs
Lei 0
flags1
Home Suport & Garantie
Viziteaza-ne magazinul de pe Facebook

Login Formpaypalvisamastercardamerican_express


Service & Garantie Imprimare

satis
     
      Perioada de garantie acordata pentru produsele comercializate de SC SATMULTIMEDIA SRL si  SC MULTIMEDIA STORE SRL este  in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Toate produsele afisate pe site-ul www.satmultimedia.ro, www.itmultimedia.ro, www.softmultimedia.ro, www.multimediastore.ro  beneficiaza de garantie pe o perioada determinata, mentionata in certificatul de garantie al fiecarui produs in parte. Produsele achizitionate sunt livrate impreuna cu certificatul de garantie conform cu specificatiile producatorului sau importatorului.
Prin termenul de VANZATOR se intelege site-ul www. satmultimedia.ro, www.softmultimedia.ro, www.itmultimedia.ro, www.multimediastore.ro  magazinul de desfacere MULTIMEDIA STORE, depozitul de distributie MULTIMEDIA DISTRIBUTION.
Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare impreuna cu certificatul de garantie si factura (bon sau chitanta) eliberate de VANZATOR la cumpararea produsului, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparatii;
Producatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garantiei.

Garantia nu se acorda in urmatoarele conditii:
-lipsa sau deteriorarea sigiliilor de garantie sau lipsa sau deteriorarea etichetelor originale.
-produsele prezinta deteriorari de natura mecanica (zgarieturi, componente crapate sau cu parti lipsa, conectori crapati sau rupti, pini indoiti etc)
-produselor care in opinia specialistilor nostri, motivata in scris, prezinta malfunctionalitati datorate manipularii sau instalarii improprii sau folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare (conectori exfoliati, cresterea frecventelor de lucru, etc.), modificari software/hardware.
-produsele au lucrat in conditii termice peste limita normala de funtionare. (radiatoare incarcate cu praf, orificii de aerisire obturate, cipuri carbonizate, innegrite, prezenta topiturilor, condensatori umflati etc.)
-produsele au fost supuse la supratensiuni, regimuri tranzitorii sau lipsa inpamantarii ce a dus la explodarea sau “inpuscarea” cipurilor
-sistemele si componentele au fost pastrate in conditii improprii (caldura excesiva, umiditate excesiva, praf, vibratii, etc.)
Garantia nu este transmisibila, noi nefiind raspunzatori in fata tertilor.
Orice reclamatie in legatura cu produsul achizitionat trebuie adresata catre VANZATOR, care va asigura toate operatiunile necesare repunerii in functiune, inlocuirii produsului care s-a defectat in cadrul termenului de garantie, respectiv pentru vicii ascunse in cadrul duratei medii de utilizare, precum si cheltuielile ocazionate de transportul, diagnosticarea, expertizarea, demontarea, montarea si ambalarea produsului. VANZATORUL nu este obligat sa asigure transportul produsului care s-a defectat, transportul produsului in aceasta situatie va fi asigurat de catre consumator.
Termenul de garantie al produsului se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia an stare de functionare. Prelungirea termenului de garantie se va inscrie in certificatul de garantie de catre VANZATOR.
Produsul defect in termenul de garantie va fi reparat in 15 zile lucratoare de la data inregistrarii reclamatiei.
Produsul defect in perioada de garantie, atunci cand nu poate fi reparat sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in garantie , la cererea consumatorului va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respectiv. Contravaloarea actualizata se calculeaza in functie de indicele de inflatie comunicat de Institutul National de Statistica. Valoarea actualizata astfel calculata nu va putea fi mai mica decat contravaloarea produsului pe care agentul economic obligat la restituire o percepe pentru produse de acelasi fel, in momentul restituirii. Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului. Pentru lucrarile de service efectuate in perioada de garantie si care impun utilizarea de piese de schimb, VANZATORUL va acorda un termen de garantie a carui durata va fi egala cu durata garantiei acordate de furnizorii pieselor de schimb respective.

Returul produselor
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa vizitati situl AUTORITATII  NATIONALE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR, www.anpc.gov.ro
 
Viziteaza magazinul www.satmultimedia.ro pe ShopMania